Sună acum!
Write Close
Close
Scrie-ne unde este comod
Telegram
WhatsApp
Viber
Messenger
Mail
Phone
BRAUS ROYAL TOWER
Arhitectură elegantă, locație convenabilă, viață confortabilă.
de la 1500
€/m2
Amplasat strategic chiar în centrul Chișinăului, în imediata apropiere de bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Business Centrul "ROYAL TOWER", cu o suprafață de peste 20.000 m2, este creat pentru a asigura confort și comoditate maximă în gestionarea afacerilor de orice tip, oferind potențialilor clienți următoarele beneficii: arhitectură și design premium pentru o imagine impecabilă, proximitate cu cele mai importante instituții ale statului, vedere spectaculoasă asupra orașului din orice unghi datorită fațadei care va fi integral din sticlă.

Business Centrul "ROYAL TOWER" se evidențiază prin calitatea amenajării spațiilor, care îmbină funcționalitatea cu siguranță și confort, oferind spațiile necesare holding-urilor mari, cât și altor categorii de întreprinderi. Clădirea oferă spații generoase, suprafață închiriabilă pe fiecare etaj este de 1.000 m2 aproximativ.

Pe lângă spațiile standard oferite, oficiile pot fi comasate și combinate conform cerințelor și criteriilor individuale.
Beneficiile complexului
Materiale de calitate
Clădirea este construită în conformitate cu cele mai recente standarde de calitate, iar în construcția sa, au fost folosite materiale de construcție de la liderii mondiali.
Infrastructură
Locație comodă și accesibilă în centrul orașului, la intersecția străzilor Ștefan Cel Mare și Mihai Viteazul.
Siguranță
Teritoriul complexului este dotat cu supraveghere video, și pază 24 de ore. Ascensoarele și ușile sunt asigurate cu carduri personale de acces.
Clasă premium
O carieră de succes și dezvoltarea în ROYAL TOWER, spune despre statutul dvs. Un nivel ridicat de servicii și prestigiu în fiecare detaliu.
Planificări oficii
Alegeți unul dintre cele trei tipuri de planificări.

Oficiile sunt echipate conform clasei A și dispun de cele mai avansate dotări și tehnologii, fiind echipate conform standardelor occidentale.

– Sistem performant de ventilare cu recuperare, de la renumitul brand LORAN (Italia).

– Sistem de răcire/climatizare, realizat din echipamente AERMEC (Italia).

– Fațade cu sticlă specială, care oferă protecție termică și solară, executate din sisteme și soluții propuse de inginerii companiei SHUCO (Germania), cu geamuri termopane 4S.

– Încălzirea clădirii este asigurată de echipamente de ultima generație BUDERUS (Germania).

– Ascensoare de clasă Premium, tip Schindler, cu viteză de deplasare 2,5 m/s, cabine securizate cu sistem de ventilare încorporat.
Servicii incluse în mentenanța spațiilor comune:

– Curățenie, colectare si evacuare gunoi menajer
– Dezinsecție, deratizare (dacă este cazul)
– Asigurare consumabile toalete
– Recepție / pază 24/24
– Întreținere, reparații, revizii instalații sanitare, termice, electrice, și echipamente (ascensoare, centrale termice etc.)
– Întreținere și deszăpezire căi acces

Centrul de afaceri beneficiază de o recepție impunătoare la parter + numeroase facilități în incinta complexului:

– Hotel de clasă Lux
– Bancă comercială
– Companie de asigurări
– Restaurant High Class
– Restaurant Penthouse cu panoramă 360°
– Restaurant To Go
– Birou notarial
– Sală de conferință (500 persoane)
– 2 nivele subterane de parcare și spații tehnice

Oficii la cheie
Am pregătit pentru Voi o atmosferă de lux în birourile noastre, pentru a putea să se dezvoltați în cele mai bune condiții. Începând cu suma de 24,480 euro, puteți trece la o nouă etapă a afacerii dumneavoastră. Este posibilă achitarea în rate cu program flexibil.
ROYAL TOWER - Business Center
Se află pe adresa: str. Mihai Viteazul 4
Închirierea sau procurarea oricărui spațiu din cadrul Centrului "ROYAL TOWER" este deja un pas important spre o afacere de succes. Comandați un apel chiar acum și obțineți o consultare gratuită din partea managerului.