Sună acum!
Close
Scrie-ne unde este comod
Telegram
WhatsApp
Viber
Messenger
Mail
Phone
BRAUS MIRCEA CEL BĂTRÎN 31/8
Arhitectură elegantă, locație convenabilă, viață confortabilă.
de la 600
€/m2
Amplasarea confortabilă a Complexului Rezidențial într-o zonă ecologică, în imediata apropiere de parc, oferă locatarilor săi un mod de viață sănătos cu aer proaspăt în liniște și totodată în apropiere de magazine, bănci, farmacii, centre medicale, instituții de învățământ și zone sportive.

Ansamblul Rezidențial de pe bulevardul Mircea сel Bătrîn, 31/8 constituie o clădire cu opt nivele locative și parter plus subsol. Înfățișarea casei locative are un stil modern minimalist, decorat cu accent pe culorile și nuanțele de contrast.

Pereții exteriori și interiori a blocului locativ sunt clădiți din cărămidă roșie pe scheletul carcasei din beton armat monolit. Din exterior, casa dispune de finisaje calitative și este termoizolată cu polistiren extrudat și cu vată minerală.

La subsolul casei locative sunt construite locuri pentru parcare subterană și la fel aici sunt amenajate debarale pentru depozitarea obiectelor locatarilor. În curtea Complexului sunt organizate locuri terestre pentru parcare. Curtea Blocului locativ are amenajat un teren de joacă pentru micuții locatari.
Beneficiile complexului
Materiale calitative
Casă din cărămidă roșie Brikston, finisaje externe de calitate înaltă, izolare fonică și termică suplimentară.
Infrastructură
Locație comodă în zonă dezvoltată, la câțiva pași de magazine, bănci, cafenele, grădinițe și școli.
Încălzire autonomă
Fiecare apartament este echipat cu cazane Immergas, precum și podele calde, ceea ce vă permite să economisiți.
Siguranță
Teritoriul complexului este îngrădit și dotat cu supraveghere video. De asemenea, în fiecare apartament sunt instalate uși blindate.
Clasă premium
Viață luxoasă și confortabilă, cu servicii de un nivel înalt și vecini prietenoși în cartier.
Zona verde
Complexul este situat lângă parcuri, unde există multe zone pentru plimbare cu peisaje frumoase.
1
Apartamente cu o cameră
Alege planificări
40.8 m2
45.3 m2
60.8 m2
2
Apartamente cu două camere
Alege planificări
60.3 m2
67.5 m2
80.9 m2
Infrastructură
8În imediata apropiere de casa locativă, există posibilitatea de a face cumpărături cu plăcere la Centrul Comercial „Eco Moldova", la Supermarketul Nr1, Green Hills sau Linella. De asemenea, în vecinătate se află multe magazine pentru copii, o librărie și o diversitate enormă de restaurante, baruri, cafenele, pizzerii, karaoke, cluburi de noapte și alte locuri de agrement pentru toată familia.

Nu departe de locuințele Blocului locativ se găsesc centre medicale, clinici stomatologice, saloane de frumusețe, frizerii și două cluburi sportive, dintre care unul este cu o piscină pentru copii și maturi "Fitness Family".

În vecinătatea Complexului Rezidențial de pe Bulevardul Mircea cel Bătrîn, 31/8 se află grădinițele de copii №211 și №212, de asemenea se află liceul "Mihail Berezovschi" și liceul "Igor Vieru".

Liniștea sufletească este asigurată de Biserica Sfântului Ioan Iacob Hozevitul, care este situată în apropiere de Complex.
  Transport
  Complexul Rezidențial de pe Bulevardul Mircea cel Bătrîn, 31/8 dispune de acces liber la strada Ion Dumeniuc și de la blocul locativ este ușor de ajuns cu transport public în alte sectoare a capitalei. Prin bd. Mircea cel Bătrîn circulă autobuze, microbuze și troleibuze în toate direcțiile orașului.

  Distanța până la Gara Feroviară și până la Auto Gara de Nord este de la 5,6 km până la 7 km în dependență de calea aleasă. Autogara de Sud se află la 11,5 km. Până la Aeroportul Internațional sunt de parcurs în jur la 17 km.

  Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt se află doar la 7,5 km de la scara acestui bloc locativ.
  Modalități de plată
  Cele mai bune condiții de plată: rate cu 0% direct de la compania de construcții la timp de 2 ani. Prima rată doar 15%.
  Localizare
  Municipiul Chișinău, bd. Mircea cel Bătrîn 31/8, în sectorul dezvoltat - Ciocana.
  Număr de contact 062 155 155
  Apartamentul tău în complex locativ nou!
  Comandați un apel chiar acum și obțineți o consultare gratuită din partea managerului.