Sună acum!
Close
Scrie-ne unde îți este comod
Telegram
WhatsApp
Viber
Messenger
Mail
Phone
BRAUS BELVEDERE
Arhitectură elegantă, locație convenabilă, viață confortabilă.
800
€/m2
Complexul Rezidențial "Braus Belvedere" este situat imediat lângă "Romanița", într-o zonă verde și liniștită în apropiere de parcul Valea Trandafirilor. Amplasarea reușită oferă locatarilor o viață comodă și împlinită cu aer proaspăt și cu toate beneficiile din oraș.

Complexul Rezidențial "Braus Belvedere" este construit din materiale de construcții de calitate înaltă și în conformitate cu ultimele soluții inovative. Casa are un design ultra modern, cu un stil minimalistic. Structura blocului este cu carcasă monolit din beton armat. Fațada clădirii este termoizolată și finisată cu materiale calitative.

Complexul este compus din două scări locative, o scară având 17 nivele. Fiecare scară este dotată cu două ascensoare silențioase cu izolare fonică, unul pentru pasageri și unul pentru greutăți mari. Complexul locativ dispune de locuri de parcare atât subterane cât și terestre. Curtea blocului este îngrădită, bine amenajată, cu locuri de odihnă pentru maturi și locuri de joacă pentru copii.
Beneficiile complexului
Materiale calitative
Casă din cărămidă roșie Brikston, finisaje externe de calitate înaltă, izolare fonică și termică suplimentară.
Infrastructură
Locație comodă în zonă dezvoltată, la câțiva pași de magazine, bănci, cafenele, grădinițe și școli.
Încălzire autonomă
Fiecare apartament este echipat cu cazane Immergas, precum și podele calde, ceea ce vă permite să economisiți.
Siguranță
Teritoriul complexului este îngrădit și dotat cu supraveghere video. De asemenea, în fiecare apartament sunt instalate uși blindate.
Clasă premium
Viață luxoasă și confortabilă, cu servicii de un nivel înalt și vecini prietenoși în cartier.
Zona verde
Complexul este situat lângă parcuri, unde există multe zone pentru plimbare cu peisaje frumoase.
Obțineți rate din partea companiei.
Prima tranșă este de numai 15%, fără comision. Program flexibil și modalități comode de plată. Completați formularul și vom reveni cu un apel invers.
Planificări apartamente
Alegeți unul dintre cele trei tipuri de planificări.
1
Apartamente cu o cameră
Alege planificări
47.01 m2
2
Apartamente cu două camere
Alege planificări
54.7 m2
55.24 m2
58.32 m2
65.23 m2
66.82 m2
70.05 m2
3
Apartamente cu trei camere
Alege planificări
75.98 m2
84.26 m2
91.08 m2
Infrastructură
Complexul rezidențial "Braus Belvedere" este situat imediat lângă "Romanița", într-o zonă verde și liniștită în apropiere de parcul Valea Trandafirilor. Amplasarea reușită oferă locatarilor o viață comodă și împlinită cu aer proaspăt și cu toate beneficiile din oraș.

În apropiere de complex, sunt situate mai multe centre medicale: clinica "Excellence", spitalul multidisciplinar "Novamed", Institutul de Cardiologie, Institutul Oncologic și Depozitul Farmaceutic.

De asemenea, alături de complex sunt magazine alimentare, oficiu poștal, bănci, farmacii, fitness clubul "Aquaterra Wellness & SPA", Centru Comercial Malldova, terenuri sportive și pentru copii.

Numărul instituțiilor de învățământ din apropiere include: liceul "Vasile Lupu", liceul "Liviu Rebreamu", grădinițele №174 și №78, grădinița privată "Star Kids"
Transport
Pe strada Testemițanu, unde este amplasat Complexul locativ "Braus Belvedere" circulă rute de autobuz și multe rute de microbuze.

Cea mai scurtă cale de la locuințele Complexului locativ "Braus Belvedere" până la Gara Feroviară este de 5,1 km prin str. Trandafirilor. Până la Autogara Nord sunt de parcurs 5 km iar la Autogara Sud se ajunge în 4 km, până la Aeroportul Internațional se parcurge în jur la 11 km, iar centrul capitalei se află la 4,4 km.
Modalități de plată
Cele mai bune condiții de plată
Localizare
Municipiul Chișinău, str.Constantin Vârnav 32/A, sec. Centru în zona verde.
Număr de contact 062 188 188
Apartamentul tău în complex locativ nou!
Comandați un apel chiar acum și obțineți o consultare gratuită din partea managerului.